utorak, 06.11.2007.

blogeri.hr


Naziv stranice : blogeri.hr

Vlasnik domene : Frano Šašvari i Josip Šokčević



Tip stranice : portal svih blogera

O čemu se tu radi : Blogeri.hr jedna je velika blog zajednica cijelog balkana.. Pošto se broj blogeraša svakim danom sve više i više širi (a tako i blog servisa), ovakav sajt jedno je veliko i nužno otkriće.. Naime, sa velikom bazom blogova, koje možete pretraživati prema kategorijama, u svoj toj masi svega i svačega na površinu na lak način mogu isplivati oni najzanimljiviji i najkvalitetniji (blog mjeseca, tjedna, top 20). Osim njih, portal nudi dnevne novost iz svih područja, pa nekima postaje i dnevno štivo rame uz rame mnogih news portala.. Blogeri.hr nudi i odlične i nadasve detaljne tutorijale oko izrade bloga, a ne valja ni preskočiti veliki forum.

Zanimljivo : Imate blog i trebate promociju? Jednostavno kliknite na "prijavi blog", ispunite potrebne podatke i vaš blog se za tren nalazi u bazi svrstan z ta to predviđenu kategoriju. Nakon prijave dobijate banner s riječima "podrži moj blog", preko kojeg, kad ga postavite u neki vaš box, posjetitelji mogu glasati i pomoći Vam da se istaknete i možda postanete blogom tjedna ili mjeseca..

Dosadno : Ukoliko ste tipični blogeraš, i nemate vremena za stvari poput foruma, jednom kad se registrirate nećete imati razloga vraćati se na taj sajt.. Dakako, to nije greška blogera.hr, jer se svojim sadržajem maksimalno trude zadržati posjete, nego same generacije blogera kojima je bitno samo spamati tuđe blogove - a imati što više komentara na svome.. I nažalost, na to troše svaku minutu vremena provedenog online, pa im je registracija na jedan forum prezamoran i prenepotreban posao.. Ili čitati vijesti.. Ili izaći van iz mračne sobe na zrak..

Dizajn : Najlošiji segmet ovog portala... Nježne boje maslinasto zelene i boje psećeg dreka nekako su neatraktivne i neprivlačne.. Čitava situacija djeluje staro barem pet godina..

Ocjena : 5/6

URL : www.blogeri.hr

PS. Jedan klik mišem, badava je :) Hvala

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr

<< Arhiva >>