četvrtak, 08.11.2007.

lnl.com.hr


Naziv stranice : lock'n'load

Vlasnik domene : Marko Lončarić



Tip stranice : hrvatski gaming e-zine

O čemu se tu radi : Kao što piše točno iznad, radi se o hrvatskom gaming e-zineu, web stranici koja se bavi svim onim nama dragim stvarima koje se vežu uz igranje na kompu, iksboksu, plejstejšnu jen, dva, tri, nintendu wiiii, igranju đepnog biljara i ostalim... Uz unikatan vizualni identitet, sadržaj je kvalitetan i pristupačan svim generacijama surfera.. Gaming sekcija sadrži recenzije novih igara, novosti vezane uz gaming svijet, najave igara u izradi, first touch namjenjen pregledima demo ili beta verzija, te arhivu gdje se poštuju i još i dan danas zaigraju.. Osim gaming kooltoore, sajt sadrži game over sekciju gdje se nalaze tekstovi vezani uz ostali svijet multimedije, poput glazbe i tv-a... Ne valja zaboraviti ni gamerski forum, te kutak s desktop temama i screenshotovima iz igara..

Zanimljivo : Svaka sekcija sajta može postati odskočna daska za Vašu karijeru recenzenta bilo gaming bilo glazbene ili neke ine kulture.. Kako? Jako lako (samo ako :)).. Naime, tekstovi objavljeni na lnl-u napisani su od strane surfera ovog sajta i lnl ekipe, gdje su svi amateri (pri čemu riječ amater znači ljubitelj), uglavnom teenageri - ali kad pogledate kvalitetu i kvanitetu tekstova - nadareni teenageri.. Ukoliko imate barem malo dara da sastavite dvije tri poštene na papiru, napišite tekst i pošaljite ga gol3mu preko pp-a foruma (dežurni lektor) i čekajte odgovor.. Ako je tekst zadovoljio kriterije lnl-a, šalje se markanu - i onda se čeka :))) Ukoliko ste jedan od onih malo sretnika, vaša će recenzija biti u kratkom roku gore (ili kako je netko duhovito rekao - i u kratkom roku dolje :)).. Ako niste sretnik- onda čekajte i čekajte da se netko (tm) odluči staviti to gore.. So, do you feel lucky, gamer ?

Dosadno : Relativno miran i neaktivan forum.. Glavna problematika je u postojanju dosta gaming orijentiranih foruma koji su prepuni, pa valjda ljudi nemaju volje diskutirati o istim temama na više mjesta.. I mali avataaaaaari!!

Dizajn : Crno bijeli svijet lnl-a s kontrastom krvavo crvene na dnu meni je osobno jedan od favorita za najbolji dizajn web stranice..

Ocjena : 5/6

URL : www.lnl.com.hr

PS. Jedan klik mišem, badava je :) Hvala

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr

<< Arhiva >>