petak, 09.11.2007.

moscroatia.com ili starwars.hr


Naziv stranice : mos croatia

Vlasnik domene : check-one



Tip stranice : hrvatski star wars portal

O čemu se tu radi : Kako zadovoljiti pravog ljubitelja zvjezdanih ratova (grr, mrzim taj izraz, star wars i amen) u maloj ali zabitoj Hrvatskoj? Odvesti ga na jednu sci-fi konvenciju? Neee, previše gospodara prstenova a premalo jedi-a. Posuditi mu u videoteci duplu trilogiju? Neee, ionako je zna napamet. Naći mu zgodnu curu koja je fan star warsa ? Eeh, da je nađem odmah bi je ženio... Odfućkati mu imperial march? Skinuti se do gola i glumiti Leiu u zlatnom badiću? Hmm, ak si cura da. Nakon svih napora u istraživanju kako zadovoljiti svoj sile žedan duh, naletio sam na sajt mos croatie, hrvatski star wars portal - i sila je bila samnom...

Zanimljivo : Zanimljivo je ama baš sve. Od novosti vezanih samo uz ovu kategoriju, do interwieva, recenzija igara, rubrike "pitanja i odgovori", nagradnih igara, bogate jedi i sith akademije, velike star wars enciklopedije na hrvatskom, tematski čist ali zanimljiv forum.. Ma sve je predobro i prekvalitetno. Jednostavno, ako ste pravi fan, stranicu morate proći od temelja do vrha, ne prospustivši ni jedan njezin segment. Ovim putem velika pohvala autorima stranice, predsjedništvu mos croatie (jesam napomenuo da je to i UDRUGA ljubitelja zvijezdanih ratova ?? :), svim suradnicima na sajtu, posjetiteljima, mojoj baki koja je već 20 godina nepokretna - svima..

Dosadno : Sve, ako ne volite ovaj predivan svijet đedaja, shita, aminebidale, bobi-wan kenobija, lorda vejdera i ostalih. A kako ga ne bi voljeli.. (ako slučajno postoji netko tko nikad nije čuo za ovaj film/filmove, trk u videoteku i nadoknadite to - i nemojte slučajno da itko to sazna) Mala, ali samo mala zamjerka ide na strogoću forum pravila, koja odbija nove usere. (user, engleski, ne usere, hrvatski)

Dizajn : Ne previše senzacionalan, ali sasvim dobro služi svojoj svrsi

Ocjena : 6/6 (jebiga, star wars sam fan)

URL : www.moscroatia.com ili www.starwars.hr

PS. Jedan klik mišem, badava je :) Hvala

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr

<< Arhiva >>