utorak, 13.11.2007.

phazer.info


Naziv stranice : tv profil ili phazer

Vlasnik domene : kowach



Tip stranice : online tv program

O čemu se tu radi : Radi se o najboljoj, najpraktičnijoj i naraširenijoj web stranici koja nudi tv program svih zemaljskih (od hrt-a do tv1000) i vanzemaljskih kanala (slovenski kanali :)).. Kad se registrirate, dobijate opciju izabrati svoje kanale koje pratite, pa jednostavnim klikom na "trenutno" dobivate zanimljiv popis emisija/filmova/smeća s rtla koji idu trenutno na kanalima koje ste izabrali. Sajt daje i zanimljivu opciju namještanja alarma za emisije koje pratite (ned'o bog da zakasnite na zvijezde plešu/popravljaju frižider/depiliraju guzicu/dodaj po želji...), te prikaz svih filmova na kanalima koje pratite za tekući dan. Dolaskom viste, napravljeni su i gadgeti i widgeti za nju, pa tv program možete imat na svom desktopu i još mnogo toga.. Definitivno provjeriti na sajtu..

Zanimljivo : Phazer box, nakupina koda kojeg postavljate na svoju web stranicu ili blog, te na besplatan način svojim posjetiteljima pružate pregled probrama za trenutnih par sati - jako korisno i jednostavno. Posjetitelji mogu i kliknuti na određeni npr. film - i odmah u pop-upu saznat sve o njemu..

Dosadno : Hmm, site nije napravljen nit da je zanimljiv nit teži tome - bitno je da ispunjava svoju svrhu... I u tome je u svojem području najbolji!

Dizajn : Mrtav, hladan - tipično programerski.. Nema tu atraktivnih sličica, nekih flash megakul banera - sve je sivo kao i - heh - sve oko nas :)

Ocjena : 6/6

URL : www.phazer.info

PS. Jedan klik mišem, badava je :) Hvala

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr

<< Arhiva >>