ponedjeljak, 19.11.2007.

crecan.tk


Naziv stranice : crecan underground

Vlasnik domene : dot tk



Tip stranice : web stranica rađena u paintu

O čemu se tu radi : Ukoliko Vam je dosta flash ultracool modernih stranica s hrpom pokretnih bljeskajućih bannera, reklama šarenih logotipa i ostalih sitnica koje skaču iz svakog ugla i učitavaju se po nekoliko minuta - ispred Vas je, bar po dizajnu, nešto sasvim drugačije.. Naime, čitava stranica napravljena je u paintu, programu koji dobijate s Vašim windowsima, te uvlači postepeno u svoj crno bijeli svijet.. Na stranici postoje rubrike vezane uz fešte vikendima, Črečanu by night (Črečan je malo selo u Međimurju, use google :)), sport (selo ima odbojkaški klub koji igra u prvoj ligi), slike mjesta, foruma, shoutbox, rest of (s)hits itd.. Otvoriti, pregledati, rezimirati :)

Zanimljivo : Najzanimljiviji dio sajta nije sadržaj, jer je on vezan uglavnom za ljude iz tog mjesta, već crtež koji čini ovu stranicu upotrebljivom na više manje dobar i zanimljiv način.. Stranica je doživjela nekoliko redizajna, ali zadnja dva vezana su baš uz paint.. GG!

Dosadno : Kao što rekoh, sadržaj vezan uz mještane i njihov fešte, nema preveliku zanimljivost ni vrijednost za surfere koji nalete na crecan.tk.. Osim toga, novi sadržaj nije stavljen godinama, a forum je službeno mrtav - pa tako čitava situacija izgleda kao online muzej jedne dobre ali neiskorištene ideje..

Dizajn : Crno - bijelo - zanimljivo.. Djelovalo bi bolje da je napravljeno u flashu, ali i ovako izvršava svoju funkciju..

Ocjena : 2/6

URL : www.crecan.tk

PS. Jedan klik mišem, badava je :) Hvala

Glasaj za moj blog na www.blogeri.hr

<< Arhiva >>