nedjelja, 09.12.2007.

croportal.net v2.0


Naziv stranice : croportal

Vlasnik domene : Croportal d.o.o.



Tip stranice : web 2.0 bookmark site

O čemu se tu radi : U trenutku kad sam napisao analizu croportala za ovaj blog, kao namjerno - na netu je osvanuo novi, pravi web 2.0 croportal, u svojem najboljem sjaju.. Prvo sam bio skeptičan, vidjevši hrpu vjesti na naslovnici koje su samo linkane na druge stranice, i ništa mi nije baš bilo jasno.. Pohitavši što prije da vidim jel forum ostao nepromjenjen (hehe), krenuo sam lagano hvatati sve konce - i zaključio da je novi croportal nešto najbolje što trenutno postoji u social bookmark svijetu..

Zanimljivo : Najzanimljiviji je i dalje forum, koji je ostao nepromjenjen - čitaj : i dalje je tu hrpa fotki obnaženih glumica, pjevačica i selebritija uopće.. GG! :) ( analiza starog croportala/foruma ). Druga, ne manje zanimljiva funkcija ovog portala jest dodavanje vaših vijesti (u surf kategoriji), koje mogu biti vezane uz vaš site ili blog, ili pak uz neku drugu zanimljivost koju pronađete na bespućima interneta.. Pošto je sam croportal više nego dovoljno aktualan, klik na vašu vijest i dodatan prihod posjeta - zagarantirani.. Ukoliko vam još sve nije baš jasno, ekipa se potrudila napraviti kratak turistički obilazak sitea, a što vam novo sprema u skorijoj budućnosti, pročitajte na Development blogu.

Dosadno : Savršenstvo nemože biti dosadno.. Ili može?

Dizajn : Dizajn je čist, pregledan, atraktivan i - 2.0 !

Ocjena : Pošto je stari croportal, dobio previsoku ocijenu, dat ćemo mu danas 5/6 ... Hmm.. Ajde, 6/6 :)


URL : www.croportal.net

PS. Imam još jedan blog, ne manje važan, koji je posvećen filmskim recenzijama iz crtaćeg pera Marka Monluxa, u svoj svojoj genijalnosti.. Klik na sliku ispod i tamo ste :)

pljuvacnica 2

<< Arhiva >>